Let op: deze aanbieding is verlopen en niet meer geldig.

Gratis Ontwikkeladvies 45+

Je staat er misschien niet iedere dag bij stil, maar naar mate je ouder wordt, kunnen bepaalde zaken die vroeger vanzelfsprekend waren opeens een grote belasting zijn. Jouw stressbestendigheid neemt af en zonder dat je het in de gaten hebt, heb je steeds minder plezier in je werk. Mocht je nu nog denken dat het nog niet zo'n vaart zal lopen, heb jij je dan wel een afgevraagd of jouw baan überhaupt nog wel blijft bestaan tot jouw pensioen?

Het is verstandig om als werkende 45-plusser eens bij deze en andere vragen stil te staan. En nu is dat super eenvoudig, want als je 45-plusser bent en tenminste 12 uur per week betaald werk hebt, kun je (mits je niet ziek bent of in een outplacementtraject zit) gebruik maken van een gratis ontwikkeladvies ter waarde van 600 euro. Het doel van het ontwikkeladvies is dat jij als 45 plusser wordt gestimuleerd om de regie over jouw loopbaan in eigen handen te nemen, zodat je beter voorbereid bent op de wijze waarop jij invulling geeft aan de rest van jouw carrière.

Het gaat erom dat je actief gaat nadenken over hoe je werkend jouw pensioenleeftijd kunt bereiken en uitval door ziekte of werkloosheid kunt voorkomen. Het ontwikkeladvies helpt hierbij doordat het jou inzicht geeft in het toekomstperspectief van jouw huidige werk, jouw competenties en jouw toekomstige loopbaanmogelijkheden.

Het resultaat van het ontwikkeladvies is een persoonlijk ontwikkelplan waarin je beschrijft welke acties je gaat ondernemen om jouw mogelijkheden te vergroten om aan het werk te blijven tot je pensioenleeftijd.

Het ontwikkeladvies is een subsidieregeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Deze subsidieregeling geldt voor alle beroepsgroepen, ongeacht functie en/of nivo en is óók van geldig voor ZP-ers.

Vanuit mijn persoonlijke ambities en ervaring ben ik met name van waarde voor managers, directeuren, ondernemers en ambitieuze ZP-ers. Ben jij dit en wil jij werk maken van jouw toekomst? Bezoek dan voor meer informatie mijn website www.renesans.nl of stuur een bericht naar rene.bussink@renesans.nl

Ik vertel je dan graag of ik ook voor jou van waarde kan zijn.

Profiteren van: Gratis Ontwikkeladvies 45+?

Bedrijf : RenesanS
Contactpersoon : Dhr. R. Bussink
Telefoonnummer : 06-57963035
E-mail adres : info@renesans.nl
Geldig tot : 1-5-2019

Reageren op deze aanbieding in Hengelo