Mini Retreat Intuïtief Schilderen

Vrijdag 12 mei en zaterdag 13 mei organiseren Diane en Anne samen een Mini Retreat Intuïtief Schilderen

Datum : 12 mei 2023
Locatie : Atelier Verhalen in Verf te Rijssen

Vrijdag 12 mei en zaterdag 13 mei organiseren Diane en Anne samen een Mini Retreat Intuïtief Schilderen voor ondernemende vrouwen die klaar zijn voor hun next move én voor vrouwen die het vuur in zich voelen branden, maar hier nog geen handen en voeten aan weten te geven.

Laat je inspireren en motiveren om de controle los te laten en buiten de lijntjes tot nieuwe inzichten te komen. Wat wil er in jou gehoord, geleefd en gezien worden. Waar ligt jouw kracht en jouw volgende stap?

Intuïtief schilderen is een prachtige tool om voorbij je denken naar je gevoel te gaan. Je vindt voor je neus, op het doek, de antwoorden uit je onbewuste. En daar ligt jouw goud!

En zo krijg je niet alleen inzichten, maar zet je ook een (creatieve) onderstroom op gang die doorwerkt in je werk en leven.

Deze dagen zijn er voor jou om een nieuw hoofdstuk in te luiden!

Waar: Atelier Verhalen in Verf te Rijssen Vrijdag 12 mei 2023 Tijd: 13.30 - 21.30 uur Zaterdag 13 mei 2023 Tijd: 10.30 - 16.00 uur Inclusief: warme maaltijd op vrijdagavond, lunch op zaterdag, schildersdoeken en andere benodigde materialen. Met wie: Kleine groep gelijkgestemden.

Warme groet, Diane en Anne

www.dianeboerrigter.nl www.annereiling.nl

Meer informatie over Diane Boerrigter | Beeldtaalkunst en Tekentherapie