Bed & breakfast De Haas in de Bedstee in Hengelo

Bed & breakfast De Haas in de Bedstee: Twee ruime kamers aan de tuin.

Over Bed & breakfast De Haas in de Bedstee

Bed & breakfast De Haas in de Bedstee valt onder de rubriek hotel in Hengelo.

Bent u op zoek naar een bed & breakfast in de omstreken van het mooie Hengelo? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Bed & breakfast De Haas in de Bedstee helemaal aan het juiste adres.

Vlakbij B&B de Haas in de Bedstee (5 minuten lopen) is het onlangs geopende Cool Nature Park de Bleijke. Gratis toegankelijk speel- en ravotpark met bomen en water. Cool Nature Park de Bleijke is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Zoekt u een prachtige uitvalsbasis voor een fiets- of wandelvakantie in de Achterhoek? Bed & breakfast De Haas in de Bedstee ligt in het centrum van de gemeente Bronckhorst. Onderweg treft u vele boerderijwinkels met streekproducten of stalletjes langs de weg met fruit en groente van het seizoen.

De Achterhoek heeft 4 officiƫle golfbanen waarvan er twee in de gemeente Bronckhorst liggen.

Wilt u meer te weten komen over bed & breakfast De Haas in de Bedstee? Neemt u dan gerust een kijkje op hun website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bed & breakfast De Haas in de Bedstee uit de rubriek hotel uit Hengelo is gevestigd aan de Tramstraat 4 in Hengelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06 46753630.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij Bed & breakfast De Haas in de Bedstee zijn o.a. :