Centrum voor Acupunctuur en Chinese Kruiden in Hengelo

Centrum voor Acupunctuur en Chinese Kruiden uit Hengelo heeft geen profiel.

Wat doet Centrum voor Acupunctuur en Chinese Kruiden in Hengelo

Centrum voor Acupunctuur en Chinese Kruiden is een gezondheidscentrum uit Hengelo. Men is gevestigd aan de Breemarsweg 219. Het telefoonnummer van Centrum voor Acupunctuur en Chinese Kruiden in Hengelo is 074-2909580.

Is Centrum voor Acupunctuur en Chinese Kruiden in Hengelo uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Hengeloonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Centrum voor Acupunctuur en Chinese Kruiden in Hengelo valt onder de rubriek gezondheidscentrum. Een gezondheidscentrum uit Hengelo levert onder andere :

De Chinese Geneeskunde heeft bewezen "Millenniumproof" te zijn. Dat wil zeggen, dat het de voorbije eeuwen met glans heeft doorstaan. Chinese Geneeskunde is van alle tijden en is van groot belang geweest in de gezondheidszorg van China en andere Aziatische landen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander gezondheidscentrum

  • Cb afslankstudio Slank & Sterk

    Het 1:1 dieet | Afvallen doe je samen. Trefwoorden van Cb afslankstudio Slank & Sterk : afslankpraktijk, op gewicht blijven, gezonde leefstijl, afvallen, persoonlijke begeleiding bij afvallen, stappenplan voor afvallen, gewichtsconsulente, 1 op 1 dieet, Cb afslankstudio Slank & Sterk, .

    tel. 0630417262, Willem kesstraat 7, 7558KB in Hengelo

    Meer over Cb afslankstudio Slank & Sterk contact website