Davids Klussendienst in Hengelo

David's Klussendienst | Voor al je klussen in en rond het huis.

Over Davids Klussendienst

Davids Klussendienst valt onder de rubriek klussenbedrijf in Hengelo.

Ben jij op zoek naar iemand die kan klussen in en rondom het huis? David's Klussendienst helpt jou graag verder. David is timmer- en klusjesman met passie voor het vak. David's Klussendienst heeft een ruime ervaring van meer dan 20 jaar en is klaar om zijn ervaring en vakkennis met jou te delen. Alles is mogelijk, van houtwerk en tuinmeubels tot schilderwerk en het repareren van de carport.

David's Klussendienst heeft meer dan 50 projecten gedaan en heeft meer dan 100 tevreden klanten. David's Klussendienst geeft een online korting van 10% bij je eerste klus. Vraag via de website van David's Klussendienst online een vrijblijvende prijsopgave op.

David's Klussendienst is gespecialiseerd in houtwerk en met een fijn oog voor detail maakt David's Klussendienst graag iets unieks voor jou.

Ook kunt u bij David's Klussendienst terecht voor alles in de tuin en rondom het huis, van klein tot groot. Inclusief tuinhuisjes, overkappingen en carports.

voor meer informatie over de mogelijkheden en/of een vrijblijvende prijsopgave, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Davids Klussendienst uit de rubriek klussenbedrijf uit Hengelo is gevestigd aan de industriestraat 103 in Hengelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57902423.

Diensten en producten voor klussenbedrijf

Trefwoorden die horen bij Davids Klussendienst zijn o.a. :