De Akelei in Hengelo

De Akelei: Ontwerp en realisatie van tuinen.

Over De Akelei

De Akelei valt onder de rubriek hovenier uit Hengelo.

Zoekt u een bedrijf die een tuinontwerp op maat kan maken en uw droomtuin kan realiseren? Dan bent u bij De Akelei aan het juiste adres.

De Akelei zal eerst uw idee├źn en wensen met u bespreken. De mogelijkheden zullen dan in kaart gebracht worden. De Akelei kan allerlei soorten tuinen realiseren, zoals: Een tuin die helemaal nieuw ingericht moet worden, een tuin die een opknapbeurt kan gebruiken of een geheel nieuwe tuin.

U krijgt op basis van het overleg een schetsontwerp en inzicht in de investering. Wanneer nodig, zal het ontwerp aangepast worden. Dan zal De Akelei zorgen voor het definitieve ontwerp, inclusief de begroting en het beplantingsplan. U bepaald aan de hand van het ontwerp wie deze gaat uitvoeren.

U kunt de website bekijken voor meer informatie over de diensten en de mogelijkheden. Heeft u een vraag aan De Akelei? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Akelei uit de rubriek hovenier uit Hengelo is gevestigd aan de Johanna van Burenstraat 23 in Hengelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-47164280.

Diensten en producten voor hovenier

Trefwoorden die horen bij De Akelei zijn o.a. :