De Heldere Kijk in Lochem

De Heldere Kijk uit Lochem heeft geen profiel.

Wat doet De Heldere Kijk in Lochem

De Heldere Kijk is een therapeut uit Hengelo. Men is gevestigd aan de Prins Constantijnlaan 7242. Het telefoonnummer van De Heldere Kijk in Lochem is 06-43140064.

Is De Heldere Kijk in Lochem uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Hengeloonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

De Heldere Kijk in Lochem valt onder de rubriek therapeut. Een therapeut uit Hengelo levert onder andere :

Mevr. Mirjam Roenhorst is het gezicht en de drijvende kracht achter De Heldere Kijk. Ik ben als grote dierenliefhebber altijd omringd door paarden en honden. Ik merkte op jonge leeftijd al dat ik hooggevoelig was voor het waarnemen van de energie en boodschappen van dieren. Hierdoor ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in het gedrag en communicatie van deze dieren. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander therapeut

  • Compassion 4 you

    Heb je mentale, fysieke of emotionele klachten? Laat de energie weer stromen en voel de verbinding m. Trefwoorden van Compassion 4 you : in balans komen, ik loop vast, mezelf terugvinden, gedragspatronen veranderen, stress, trauma, holistisch therapeut, bewustwording, holistische behandeling, burn-out, reiki, Acces Bars, Healing Massage, Lichaam reset methode, Stervensbegeleiding, .

    tel. 06-48539473, Ferdinand Boersmastraat 2, 7556 JK in Hengelo

    Meer over Compassion 4 you contact website