De Jaspis in Almelo

De Jaspis uit Almelo heeft geen profiel.

Wat doet De Jaspis in Almelo

De Jaspis is een natuurgeneeskunde uit Hengelo. Men is gevestigd aan de De Patrijs 21 . Het telefoonnummer van De Jaspis in Almelo is 0622040442.

Is De Jaspis in Almelo uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Hengeloonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

De Jaspis in Almelo valt onder de rubriek natuurgeneeskunde. Een natuurgeneeskunde uit Hengelo levert onder andere :

Mevr. Sandra Olde Rikkert is de drijvende kracht achter De Jaspis. Een praktijk voor natuurgeneeskunde. Al meer dan 20 jaar ervaring in de zorg en dienstverlening als gespecialiseerd verzorgende en maatschappelijk werker heb ik gezien dat hier gericht gekeken werd naar het probleem en veel minder naar de mens in het geheel. Ik heb vanuit een holistische visie (lichaam, geest en ziel) vooral gezien dat het één is verbonden aan het ander. Ik heb mijn kennis vergroot op het gebied van Psycho-energetische therapie, Bioresonantie, Metamorfose massage, EMDR, IET, Reiki, EFT enz. in de afgelopen jaren. En ik heb gemerkt dat dat er enorme behoefte is aan gerichte aandacht voor de problemen die er zijn. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander natuurgeneeskunde

 • Hendrikje Markerink

  Bewustwording, (Kinder)Meditatie & Mindfulness, Healing & Reading, Gedichten & Schilderijen.. Trefwoorden van Hendrikje Markerink : meditatie, mindfulness, luistermeditatie, kindermeditatie, consult kinderen, gedichtenbundel, schilderijen, ansichtkaarten, inzicht kaarten, Bewustwording, healing, reading, energetisch reinigen huis, .

  tel. 06-12414942, Kerkstraat 31, 7151 BT in Eibergen

  Meer over Hendrikje Markerink contact website

 • Phytoria | Holistische geneeskunde

  Welkom in dé holistische praktijk voor kruidengeneeskunde en psychosomatiek. Trefwoorden van Phytoria | Holistische geneeskunde : Kruidengeneeskunde, psychosomatiek, holistische praktijk, pijnklachten, overprikkeling, leren nee zeggen, herstellen van fysieke en emotionele klachten, levensstijl aanpakken, gewaardeerd voelen, ik weet niet wat ik wil, hulp gevraagd, bewustwording, voor mezelf leren opkomen, zelfvertrouwen vergroten, uit slachtofferrol komen, integer leven, talenten ontdekken, .

  tel. 06-29089986, Kolweg 8, 7451 AC in Holten (Gem. Rijssen)

  Meer over Phytoria | Holistische geneeskunde contact website

 • Praktijk Light Flow

  .

  tel. 06-44505824, De Klomp 120-101, 7511 DL in Enschede

  Meer over Praktijk Light Flow contact website