De Weiden - coachen met paardenkracht in Beltrum

Welkom bij | De Weiden - coachen met paardenkracht

Over De Weiden - coachen met paardenkracht

De Weiden - coachen met paardenkracht valt onder de rubriek coaching in Hengelo.

Monique Weiden is het gezicht en de drijvende kracht achter De Weiden - coachen met paardenkracht. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd, en volg geregeld bij,- en nascholingen om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen. Ik begeleid (jong) volwassenen vanaf 18 jaar (M/V).

Wil jij je mooiste leven gaan leven, sterker in je schoenen staan? Wil jij meer zelfvertrouwen, en je niet meer onzeker voelen? Wil je leren de juiste keuzes te maken? Heb je het gevoel niet verder te kunnen, dat je vastloopt? Wil je je leven op de rit krijgen, leren nee te zeggen? Of wellicht heb je last van depressieve klachten, voel je druk om te moeten presteren, of moeite met sociale contacten? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij De Weiden - coachen met paardenkracht. Ik als coach met paarden, wil je helpen. Je mag bij mij zijn wie je bent. Door middel van ongedwongen gesprekken terug naar de kern. Wie ben jij? Waar heb jij behoefte aan en hoe ga je om met lastige situaties? Door te luisteren, vragen te stellen en te confronteren help ik je anders naar situaties te kijken. Dit alles samen met enkele fijne pony's die mij helpen jou te ondersteunen in jouw unieke proces. Er ontstaan nieuwe inzichten, waardoor je anders tegen dingen aankijkt en je weer verder kunt. LEEF JE MOOISTE LEVEN De kernwoorden die mij als coach typeren zijn: authenticiteit - integer - passie - vertrouwd - gedreven - professioneel - ervaren

Vanaf 2022 kun je ook bij mij terecht als je (kenmerken van) autisme hebt. Het brein van een persoon met (kenmerken van) autisme werkt gewoon net even anders.

Het leven met (kenmerken van) autisme hoeft namelijk niet ingewikkeld te zijn!

Of je je nu wel of niet een diagnose hebt, ik help je te leren hoe stress werkt en wat jij kunt doen meer rust te krijgen. Samen maken we een reis naar een evenwichtig(er) leven. Geen wachtlijsten! Ik bied 2 mooie programma's aan, naar het idee van Marja Boxhoorn: * meer rust en minder stress bij autisme, * betere (werk) relaties. Voor gemiddeld opgeleide volwassenen met (kenmerken van) autisme.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Weiden - coachen met paardenkracht uit de rubriek coaching uit Hengelo is gevestigd aan de Schuurmansweg 6 in Beltrum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29506548.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij De Weiden - coachen met paardenkracht zijn o.a. :