Filia Coaching in Daarle

Hulp om elkaar tot hand en voet te zijn!

Over Filia Coaching

Filia Coaching valt onder de rubriek coaching in Hengelo.

Miny Veldman is het gezicht en de drijvende kracht achter Filia Coaching. Ik heb een christelijke coachingpraktijk aan huis. In mijn praktijk biedt ik pastoraat (creatieve) therapie en coaching, gebaseerd op christelijke principes en psychologie. Ik streef naar balans tussen lichaam ziel en geest met betrekking tot onder anderen innerlijke genezing, beschadigde emoties, identiteit en levensstijl.

Ben je op zoek naar een coach gebaseerd op christelijke principes? Omdat je in de knoop zit met jezelf, je ergens tegenaan loopt? Of heb je last van een negatief zelfbeeld, geen inzicht in jezelf, negatieve patronen, onverwerkt verleden, verdriet of rouw ? Misschien omdat je stress ervaart op je werk of in je relatie? Zit je in een depressie, please gedrag of levensstijl? En weet je niet goed hoe je hier mee om moet gaan? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bi Filia Coaching.

Door middel van de Total Balance Methode wil ik een stukje met je meelopen op je levensweg, om de wortel van je klacht, je problemen of pijn te ontdekken.

Ik biedt daarnaast ook de mogelijkheid voor wandel coaching. Praat soms wat gemakkelijker. Daarnaast werkt de natuur en de frisse lucht mee om je mentaal goed te voelen.

Gebieden waarin ik iets kan betekenen: - Pastoraat en coaching - Rouwverwerking - Negatief zelfbeeld veranderen - Add en adhd

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens. U kunt hier rechts doorklikken naar mijn webiste.

www.filia-coaching.nl 06-20776487


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Filia Coaching uit de rubriek coaching uit Hengelo is gevestigd aan de Kotterskamp 2 in Daarle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20776487.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Filia Coaching zijn o.a. :