Franky's-Food in Hengelo

Franky's-Food: "Een goed ontbijt, een lekkere ijsco of een heerlijke crêpe, ik maak nou eenmaal graag mensen blij".

Over Franky's-Food

Franky's-Food valt onder de rubriek catering uit Hengelo.

Voor kwaliteit en gezelligheid bent u bij Franky's-Food aan het juiste adres. Franky's-Food bestaat uit Franky's ijs, Franky's ontbijt en Franky's crêpe.

Franky's ijs: Twee prachtige authentieke ijskarren zijn in het bezit van Franky's-Food. De ijskarren komen door de weeks in de avonden langs en in het weekend kunt u overdag genieten van een heerlijk vanille, aardbei of chocolade ijsje. De ijskarren zijn beide te huur en kunnen gebruikt worden voor feesten en partijen.

Franky's ontbijt: Een ontbijtje op bed. Bij Franky's Food kan het geregeld worden. Franky's-Food levert op weekenddagen tussen 07:00 tot 12:00 uur ontbijtjes af in Hengelo. Deze worden bezorgt in een rijk gevulde mand. Voor speciale gelegenheden kunt u kiezen voor een speciale luxe mand. Een zakelijk ontbijt of lunch? Ook hiervoor bent u bij Franky's Food helemaal aan het juiste adres.

Franky's crêpes: U kunt Franky's-Food inhuren voor de lekkerste crêpes. Dit is mogelijk tot een feest van 50 personen. In overleg is het mogelijk om meer dan 50 personen te voorzien van deze overheerlijke crêpes.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Franky's-Food.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Franky's-Food uit de rubriek catering uit Hengelo is gevestigd aan de Thorbeckestraat 7 in Hengelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55357297.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Franky's-Food zijn o.a. :