Het 1:1 dieet met Karin en Givano in Hengelo

Het 1:1 dieet | Afvallen doe je samen

Over Het 1:1 dieet met Karin en Givano

Het 1:1 dieet met Karin en Givano valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Hengelo.

Karin en Givano zijn consulenten bij 1:1 Diet afslankpraktijk. Door hun eigen ervaring en na veel verschillende diƫten geprobeerd te hebben zonder resultaat, kunnen ze vol overtuiging zeggen dat The 1:1 Diet het dieet voor hen was.

Ben je op zoek naar een coach een consulent die je kan helpen bij gezond afvallen? Of wil je graag een gezonde leefstijl en op gewicht blijven? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Het 1:1 dieet met Karin en Givano.

We geven jou door middel van het juiste stappenplan de persoonlijke begeleiding. We zullen wekelijks contacten hebben. Deze zijn belangrijk. Niet alleen om te kijken wat er die week is afgegaan. Maar ook om samen te kunnen sparren en maatwerk met elkaar af te spreken. We willen jou graag een duwtje in de rug geven, door middel van eventuele tips en adviezen, om toch door te gaan wanneer het een keer lastig wordt of je het moeilijk hebt.

We vinden het belangrijk om jou te motiveren en goed naar jou te luisteren, om er zo samen voor te gaan en vol te houden.

Naast het afvallen leer je ook 'gewoon' en gezond en lekker te eten. Want het is de bedoeling natuurlijk om de kilo's eraf te houden.

Gun jij jezelf ook een gezond gewicht en een gezonde leefstijl? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.

Belangrijk om te weten is dat we ook in Borne zitten.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het 1:1 dieet met Karin en Givano uit de rubriek gezondheidscentrum uit Hengelo is gevestigd aan de Willem kesstraat 7 in Hengelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30417262.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Het 1:1 dieet met Karin en Givano zijn o.a. :