HONDEN UITLAAT SERVICE TEDDY in Hengelo

Een honden uitlaatservice met oog voor uw hond

Over HONDEN UITLAAT SERVICE TEDDY

HONDEN UITLAAT SERVICE TEDDY valt onder de rubriek dierverzorger in Hengelo.

Ik heb als missie iedere hond zich veilig te laten voelen. Het welzijn van jouw hond staat altijd voorop!

Ik bied als uitlaatservice de totale work-out voor jouw hond. Dus niet alleen het fysieke aspect komt aan bod, maar ook het mentale.

Ik ben Sandra, gedreven door mijn passie voor honden ben ik van start gegaan met Honden uitlaatservice Teddy. Naast het uitlaten richt ik mij op hersenwerk met honden. Na de wandelingen sluit ik hiermee af, om zo fysiek maar ook mentaal een balans te creëren voor uw hond waar rust uit voort vloeit.

Ik kom graag voor een eerste kennismaking bij U langs. Zo zijn de eerste beginselen van een vertrouwensband met uw hond in zijn eigen omgeving gelegd en U kan zo een gedegen beeld vormen van wie ik ben. Samen bespreken we het intake formulier, zodat ik weet waar ik rekening mee moet houden tijdens het uitlaten van uw hond.

Tijdens een sessie hersenwerk staat de samenwerking tussen U en uw hond centraal. Soms is dat best lastig! Hoe doe je dat nou? Waar moet je opletten? Hoe lees je de lichaamstaal van uw hond af? Hoe kan je het spel structureren? Voor volwassen maar ook voor kinderen ( met en of zonder beperking) kan hersenwerk een waardevolle aanvulling zijn in de dagelijkse routine met de hond. Honden uitlaatservice Teddy biedt online workshops aan rondom hersenwerk met de hond. De workshop “ Samen sterk door hersenwerk “ wordt ook geven op locatie of bij wijkcentrum T ‘ Lansink in Hengelo.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

HONDEN UITLAAT SERVICE TEDDY uit de rubriek dierverzorger uit Hengelo is gevestigd aan de Topaasstraat 27 in Hengelo . Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-82167878.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij HONDEN UITLAAT SERVICE TEDDY zijn o.a. :

Nieuws van HONDEN UITLAAT SERVICE TEDDY in Hengelo

Hus Teddy’s webshop is online

Hus Teddy’s webshop is online

Snuffelmatten en fleece speeltjes online te bestellen.