Hondentrimsalon Linda Bellekom in Hengelo

Hondentrimsalon Linda Bellekom

Over Hondentrimsalon Linda Bellekom

Hondentrimsalon Linda Bellekom valt onder de rubriek dierenwinkel uit Hengelo.

Bent u opzoek naar en hondentrimsalon in de omstreken van Hengelo waar u uw hond kan laten knippen tegen een mooie prijs? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Hondentrimsalon Linda Bellekom helemaal aan het juiste adres.

De eigenaresse van dit bedrijf is Linda Bellekom. Linda heeft al ruim 25 jaar ervaring met het trimmen van honden. Doordat ze dit vak al zolang uitvoert heeft ze veel ervaring met alle hondenrassen. Ze is een gediplomeerde hondentrimster en heeft daarnaast ook een EHBO diploma voor dieren.

Linda heeft veel passie en liefde voor honden en vindt het daarom ook leuk om wat goeds te doen voor uw trouwe viervoeter. Sinds 2001 is de salon gevestigd aan de Paul Kr├╝gerstraat 16 te Hengelo (ov).

Heeft u nog vragen voor Hondentrimsalon Linda Bellekom? Of wilt u meer te weten komen over de diensten en producten die zij leveren? Neem dan gerust even contact op of neem een kijkje op de website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hondentrimsalon Linda Bellekom uit de rubriek dierenwinkel uit Hengelo is gevestigd aan de Paul Krugerstraat 16 in Hengelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43537270.

Diensten en producten voor dierenwinkel

Trefwoorden die horen bij Hondentrimsalon Linda Bellekom zijn o.a. :