Kind & Coach Linda in Hengelo

Kind & Coach Linda: Kindercoaching en counseling.

Over Kind & Coach Linda

Kind & Coach Linda valt onder de rubriek coaching in Hengelo.

Bent u opzoek naar iemand die uw kind kan helpen met zijn problemen omdat hij of zij er niet meer uit komt in zijn of haar eentje? Dan bent u bij Kind & Coach Linda aan het juiste adres.

Kind & Coach is een praktijk voor kinderen en jongeren die niet lekker in hun vel zitten of die vastlopen in hun leven en die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Als kindercoach kan ik, op een oplossingsgerichte manier, kinderen en jongeren helpen weer in zichzelf te geloven zodat ze vol vertrouwen hun eigen weg hervatten en de toekomst weer leuk en positief tegemoet zien.

Het is en blijft prachtig om te ervaren hoe kinderen transformeren van een vaak kwetsbaar persoon naar een veel sterker en bewuster kind dat vervolgens de wereld weer aan kan.

Heeft u nog vragen voor Linda van Zenden? Of wilt u meer te weten komen over Kind & Coach Linda? Neem dan gerust even contact met mij op of neem een kijkje op mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kind & Coach Linda uit de rubriek coaching uit Hengelo is gevestigd aan de Dorset 4 in Hengelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10055214.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Kind & Coach Linda zijn o.a. :

Nieuws van Kind & Coach Linda in Hengelo

Gesubsidieerde deelname aan KIES-groep in Hengelo ov.

Gesubsidieerde deelname aan KIES-groep in Hengelo ov.

Meerdere groepen starten november 2019 voor kinderen in het basis- en voortgezet onderwijs. Geef je kind snel op!