La Luna by Diane in Oldenzaal

Kindertolk | Medium | Transformatie coach

Over La Luna by Diane

La Luna by Diane valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Hengelo.

Het onzichtbare zichtbaar maken.

De praktijk heeft uitgewezen dat het niet uitmaakt met welke hulpvraag je komt. Het antwoord is al in jou aanwezig. Je kunt het alleen nog niet zien, horen of voelen. Ik help je graag het antwoord te vinden.

Dat kan via een consult, een (online) training of workshop. dat wat het beste bij jou hulpvraag past.

Ik ben Diane Stinissen en ik kwam er al op jonge leeftijd achter dat er veel meer tussen hemel en aarde bestaat. Ik voelde de stemmingen, gevoelens van anderen haarfijn aan. Wist “dingen” die ik niet kon weten. Tijdens de zwangerschap van mijn oudste werden onderdrukte gevoelens en herinneringen langzaam wakker. Ik kon maar niet begrijpen waarom ik mij voelde zoals ik me voelde. Waar kwam de boosheid en verdriet vandaan, de onrust? Het werd mij duidelijk: ik had een opdracht! Wat zit er in mij dat gezien wil worden en gespiegeld wordt door mijn kind?

Hierdoor is mijn missie ontstaan: Ik help je je te ontdoen van alles wat jou ervan weerhoudt om jezelf te zijn! Het heeft mij ver gebracht en dat wens ik jou ook.

Wil je meer informatie over mijn dienstverlening, of een afspraak maken voor een consult? Neem gerust contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

La Luna by Diane uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Hengelo is gevestigd aan de Rhodoslaan 18 in Oldenzaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51804321.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij La Luna by Diane zijn o.a. :