Mols klassieke homeopathie in Almelo

Uw Klassieke Homeopaat

Over Mols klassieke homeopathie

Mols klassieke homeopathie valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Hengelo.

Klassieke Homeopathie is een milde duurzame geneeswijze en geeft geen bijwerkingen. het stimuleert het zelfgenezend vermogen en werkt snel bij acute klachten. Daarbij is deze methode effectief bij chronische klachten en geschikt voor iedereen.

Homeopathie biedt oplossingen voor iedereen, zelfs als zij regulier onvoldoende geholpen kunnen worden. Vooral op het gebied van emotionele trauma’s of heftige gebeurtenissen die een aanslag zijn op ons psychisch functioneren, dit kan gepaard gaan met lichamelijke klachten.

Kennismaken?

Ik ben Jacqueline Mols, homeopaat.

“Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen kan kennismaken met homeopathie en met de vele mogelijkheden ervan, heb ik samen met Sylvia Kuipers, klassiek homeopaat, het homeopathiecafé opgericht. Iedereen is welkom en er zijn geen kosten aan verbonden. Het thema wisselt. Kijk op deze website voor actuele data: www.homeopathiecafe.nl

Je kunt ook direct met mij een afspraak maken door te bellen of door het formulier in te vullen op mijn website. Hier rechts klikt u door.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mols klassieke homeopathie uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Hengelo is gevestigd aan de Willem de Clercqstraat 9 in Almelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22744007.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Mols klassieke homeopathie zijn o.a. :