Naaiatelier EsMee in Hengelo

Naaiatelier EsMee: Beleef en ervaar kleding naaien.

Over Naaiatelier EsMee

Naaiatelier EsMee valt onder de rubriek kleermaker uit Hengelo.

Uw mooiste tas kapot en niet meer te koop? Of wilt u leren om kleding te kunnen maken? Dan bent u bij Naaiatelier EsMee aan het juiste adres.

De drijvende kracht achter Naaiatelier EsMee is Esther van Meegdenburg. U kunt bij Esther terecht voor het maken van tassen of naailessen.

Het aanmelden voor de naailessen kan via de website van Naaiatelier EsMee. Zodra deze is ontvangen, wordt er een afspraak voor u ingepland. De eerste les zal een kennismakingsgesprek zijn en de lessen daarop gaat u echt aan de slag. Tijdens de lessen dient u een naaimachine en naaibox mee te nemen.

Tassen in opdracht:

Wilt u graag uw tas laten maken of laten aanpassen? Ook dit is mogelijk. Naaiatelier EsMee maakt namelijk tassen in opdracht. U dient van te voren wel even te bellen of te mailen.

Op de website van Naaiatelier EsMee staat alle informatie, welke dagen u een les kunt volgen en de kosten van de lessen. Mocht u interesse hebben of verder informatie wensen, neemt u dan contact op met Naaiatelier EsMee.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Naaiatelier EsMee uit de rubriek kleermaker uit Hengelo is gevestigd aan de Hermanstraat 4 in Hengelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16068616.

Diensten en producten voor kleermaker

Trefwoorden die horen bij Naaiatelier EsMee zijn o.a. :

Nieuws van Naaiatelier EsMee in Hengelo

Kadobon

Kadobon

Workshop Leren Tas Maken

Cadeaubon

Cadeaubon

Cadeaubon voor unieke Handgemaakte leren tas.