Natuurlijk Diantha Holistisch Beautysalon in Hengelo

Natuurlijk Diantha Holistisch Beautysalon: Professionele behandelingen.

Over Natuurlijk Diantha Holistisch Beautysalon

Natuurlijk Diantha Holistisch Beautysalon valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Hengelo.

Ben je op zoek naar iemand die het unieke totaalconcept aanbiedt voor innerlijke en uiterlijke schoonheid? Dan ben je bij Natuurlijk Diantha Holistisch Beautysalon aan het juiste adres.

De drijvende kracht achter Natuurlijk Diantha Holistisch Beautysalon is Diantha te Rijdt. Diantha zal een behandeling op maat aanbieden door middel van een holistische benadering. Wil je even een moment van rust, ontspanning en aandacht? Dan kan Natuurlijk Diantha zeker iets voor jou betekenen.

Diantha is een (hsp) coach, pedicure, schoonheidsspecialiste, sensitherapeut en geeft reiki. Je kunt bij Natuurlijk Diantha terecht voor diverse behandelingen. Hieronder zie je een klein overzicht. Het totale aanbod aan behandelingen vind je op de website terug. www.natuurlijkdiantha.nl. Ben je geïnteresseerd in hoogsensitiviteit. www.natuurlijk-diantha.nl

- HSP coach, pedicure, sensi therapeut, schoonheidsspecialiste en reiki. Er wordt uitsluitend met natuurlijke producten gewerkt.

Healthy body + Healthy mind = Happy life!

Profiteer tot 2019 van 20% korting op alle behandelingen!

Voor meer informatie kun je de website bekijken. Heb je een vraag? Diantha: 06-51494793 / 074-2778286. natuurlijkdiantha@gmail.com.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Natuurlijk Diantha Holistisch Beautysalon uit de rubriek schoonheidssalon uit Hengelo is gevestigd aan de Trondheimstraat 23 in Hengelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 074-2778286.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Natuurlijk Diantha Holistisch Beautysalon zijn o.a. :

Nieuws van Natuurlijk Diantha Holistisch Beautysalon in Hengelo

Nieuwe behandelingen bij Natuurlijk Diantha

Nieuwe behandelingen bij Natuurlijk Diantha

Holistische behandelingen. Een totaal plaatje.