Paddle-surf.nl in Almelo

Supverhuur en Sup lessen in Almelo

Over Paddle-surf.nl

Paddle-surf.nl valt onder de rubriek watersport in Hengelo.

Paddle & Surf is een supschool die de Stand Up Paddling sport in Twente promoot en gevestigd is op het nieuwe Indië terrein in Almelo.

Je bent bij ons op het juiste adres voor SUP board verhuur, het aankopen van je eigen SUP board (zie onze zomeractie) en ook zeer interessante SUP activiteiten.

SUP activiteiten:

- SUP clinic/lessen Suppen is momenteel de snelst groeiende watersport! Je hebt het vast al eens ergens gezien. Wil jij dit ook eens ervaren? Geef je dan op voor SUP lessen van SUP school Paddle & Surf! De SUP groepslessen worden op onze basislocatie op het Indiëterrein individueel of in groepsverband gegeven.

Wilt je privéles individueel of met een groepje op een ander moment dan kun je een SUP instructeur inhuren in goed overleg.

- SUP toertochten Heb je meer ervaring met het suppen dan kun je deelnemen aan de SUP tours. Dit kan met een te huren SUP board of met jouw eigen SUP board. Je gaat dan onder leiding van een SUP instructeur en/of gids een 1 of 2 uur durende tocht suppen. Deze SUP tours worden aangeboden op vaste momenten in de week. Wil je vast in een groep plaatsnemen dan kun je hiervoor een plaats reserveren.

- SUP Yoga SUP Yoga is een uitdagende en vooral heerlijke Yoga les op een Stand Up Paddle board. Op het water worden daar Yoga oefeningen op gedaan onder begeleiding van een gediplomeerd Yoga instructrice. SUP Yoga geeft een extra dimensie, want je speelt met de balans en het water onder je geeft een extra uitdaging, maar ook een intense ontspanning en vrij gevoel. Het gaat dus niet om de prestatie, het gaat om het gevoel van vrijheid op het water en lekker met je lijf en je geest bezig zijn.

- SUP Arrangementen Wij kunnen voor jou verschillende arrangementen samenstellen. Een culinaire combinatie in samenwerking met het Stadslab zorgt uiteraard voor het ultieme genieten! Ook voor een kinderfeestje, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of clinic ben je bij SUP school Paddle & Surf welkom. Neem contact op voor meer informatie of zie onze website.

Zie voor SUP board toertochten of sup board yoga en andere activiteiten onze agenda voor aankomende data.

Supboard verhuur: We verhuren losse 1 persoons SUP boards, maar ook duo board samen met je kind of hond. De SUP boards zijn zowel te huur vanaf basislocatie op het Indiëterrein als op locatie in Twente. Wij raden je aan om per mail of telefoon vooraf een reservering te doen. Voor scholen hebben we speciale schoolprijzen. Bel of mail voor een superscherp aanbod!

En wanneer je een eigen SUP board wilt aanschaffen, neem dan zeker ook een kijkje in onze shop. Nieuwe en gebruikte SUP boards in de verkoop.

Interesse? We horen graag van u!

Mobiel:06-10302867


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Paddle-surf.nl uit de rubriek watersport uit Hengelo is gevestigd aan de Kalverstraat 55 in Almelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10302867.

Diensten en producten voor watersport

Trefwoorden die horen bij Paddle-surf.nl zijn o.a. :

Nieuws van Paddle-surf.nl in Almelo

Zomeractie

Zomeractie

Mistral Adventure 11.5 van €675 voor €499