PC Reparatie Twente in Hengelo

APPLE REPARATIE TWENTE

Over PC Reparatie Twente

PC Reparatie Twente valt onder de rubriek reparatie service uit Hengelo.

PcReparatieTwente.nl voor Professionele Imac/macbook reparatie.

Heeft u een imac/macbook en is deze stuk, dan zal u een bedrijf in de arm moeten nemen die uw imac of macbook repareren kan. Gelukkig kan u een beroep doen op PC Reparatie Twente. Wij zijn een ervaren bedrijf dat regelmatig producten van Apple repareert. Denkt u daarbij aan IPad, iphone, Imac, Macbook ed. U kan uw imac bij ons in de winkel komen afleveren, maar u kan ook gebruik maken van onze haal- en brengservice. Uw Imac word dan gratis door ons opgehaald. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met het repareren van Imac en macbook en alle andere Apple producten en wij bieden dan ook garantie op al onze reparaties. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor uw Ipad en Iphone reparatie's Laptop scherm reparatie Laptop/ toetsenbord vervangen Het plaatsen van een SSD zodat u imac/macbook tot 10x sneller kan worden Het geheugen uitbreiding De magsafe/oplaadpunt (dc powerjack )vervangen/repareren

Het komt er op neer dat u voor al uw reparatie's bij ons terecht kunt. Alvorens wij tot een reparatie overgaan word het door u aangeboden artikel eerst grondig GRATIS onderzocht daarna mag U een vrijblijvende beslissing nemen of u wilt overgaan tot reparatie, u bent tot niets verplicht. Elke week hebben wij speciale AKTIE'S. Elke scholier die zijn OV Jaarkaart vertoont krijgt een standaard korting van 20%. Of het nu gaat om een telefoon reparatie, een laptopscherm vervangen of om een Imac of macbook reparatie!

Speciale Iphone en IPad scherm vervangen AKTIE Prijzen Heeft u het glas kapot van uw Iphone of Ipad kom langs of bel met 074-3492708 en binnen 30 minuten is uw Iphone of Ipad weer als nieuw.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Haafkes donderdag 2 augustus 2018

5 sterren

“Schermreparatie Iphone binnen een half uur klaar. Klasse.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

S Nascimento donderdag 2 augustus 2018

5 sterren

“Macbook perfect en snel gerepareerd tegen een acceptabel tarief. Perfect service en expertise. Eerst gratis onderzoek met prijsopgave zonder verdere verplichtingen. Pas na akkoord de reparatie uitgevoerd. Ik ben echt super tevreden.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 2 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

PC Reparatie Twente uit de rubriek reparatie service uit Hengelo is gevestigd aan de Wemenstraat 26 in Hengelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 074-3492708.

Diensten en producten voor reparatie service

Trefwoorden die horen bij PC Reparatie Twente zijn o.a. :