Praktijk Eigen Kracht in Hengelo

Praktijk Eigen Kracht:

Over Praktijk Eigen Kracht

Praktijk Eigen Kracht valt onder de rubriek paramedisch centrum uit Hengelo.

De drijvende kracht achter Praktijk Eigen Kracht is Sacha Mensink. Sinds 2011 heeft sacha haar praktijk voor paranormale geneeskunde. Sacha heeft gewerkt als onderwijzeres in het (Montessori) basisonderwijs. Daarna is zij paranormaal therapeut geworden.

Van 2007 tot en met 2011 heeft Sacha op het Johan Borgman Collega (nu insituur CAM) in Utrecht gezeten. Daar heeft zij geleerd om te kunnen spelen met haar talenten en ze te verdiepen en verbreden en te leren begrijpen. In 2011 heeft sacha haar diploma tot natuurgeneeskundige paranormaal therapeut behaald. In 2018 heeft Sacha de opleiding in Medische- en Psychosociale basiskennis behaald.

Dit talent wil Sacha graag inzetten voor het beantwoorden en begeleiden van uw hulpvraag, zodat u na de behandeling weer op eigen kracht verder kunt!

Praktijk Eigen Kracht is er voor volwassenen, jongeren, (gevoelige) kinderen en hun ouders. Tevens kunt u bij Praktijk Eigen Kracht terecht voor vragen over uw leven, lichamelijke klachten of wanneer u een vraag over spiritualiteit heeft.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Praktijk Eigen Kracht? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Eigen Kracht uit de rubriek paramedisch centrum uit Hengelo is gevestigd aan de Reimersdennenweg 11 in Hengelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57046173.

Diensten en producten voor paramedisch centrum

Trefwoorden die horen bij Praktijk Eigen Kracht zijn o.a. :