Praktijk Marion in Amersfoort

Welkom bij | Praktijk Marion

Over Praktijk Marion

Praktijk Marion valt onder de rubriek therapeut in Hengelo.

Mevr. Marion van der Cruijsen is de drijvende kracht achter Praktijk Marion. Naast haar werkzaamheden als psychiatrisch verpleegkundige, zzp’er in de verslavingszorg, psychiatrie, ouderen thuiszorg en terminale zorg, heeft ze zich ook nog op andere gebieden ontwikkeld. Dit omdat ze zich heel jong al bewust was dat er meer is dan westerse reguliere geneeskunde.

Na 11 jaar lang yoga groepen begeleid te hebben, heeft ze zich weten te ontwikkelen in verschillende massages. Mevr. Marion van der Cruijsen is meer therapeutisch gaan werken gericht op neurologisch vlak.

Ben je op zoek naar een therapeut die je kan helpen bij een trauma? Of omdat je last hebt van fobieën, angstklachten een depressie, stress en burn-out, verslaving, traumaverwerking, slaapproblemen, levensproblemen ? Wellicht begeleiding nodig bent bij rouwverwerking. Zoek dan niet verder. Je bent bij Praktijk Marion aan het juiste adres.

De diensten die Praktijk Marion aanbiedt zijn:

- EMDR, is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring, zoals een ongeval, seksueel geweld of een geweldsincident e.d.

- Hypnose, is een toestand waarin er een directe toegang bestaat tot het onderbewustzijn.

Er zal altijd eerst een intakegesprek plaatsvinden, zodat er goed uitgezocht kan worden wat er aan de hand is en welke behandelwijze het beste er bij past.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Marion uit de rubriek therapeut uit Hengelo is gevestigd aan de Matthijs Vermeulenstraat 3 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28116644.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Praktijk Marion zijn o.a. :