Precious Works in Gorrsel

Moderne sieraden en edelsmeedkunst | Made by Nicole van Heeswijk - Emotiesmid

Over Precious Works

Precious Works valt onder de rubriek ambachtelijke producten in Hengelo.

Mijn naam is Nicole van Heeswijk, gediplomeerd Edelsmid. Ik werk onder de naam Precious Works vanuit mijn atelier te Hengelo maar u kunt overal in Nederland met mij een afspraak maken. Werken in opdracht is mijn specialiteit! Een uniek sieraad, speciaal voor jou ontworpen. Uw persoonlijk verhaal, altijd dichtbij. Een sieraad heeft vaak ook een emotionele waarde.

Heeft u as, vingerafdrukken, haren of erfstukken die u niet draagt, maar wel koestert? Ik maak hier graag een uniek en draagbaar monument van. Uw dierbare is zo dagelijks bij u.

Naast het maken van sieraden op maat, maak ik ook mijn eigen collectie sieraden. Precious Works staat voor moderne sieraden en edelsmeedkunst van de 21ste eeuw.

En denk nu niet gelijk dat het de hoofdprijs gaat kosten, vertel me uw budget en ik ga aan de slag. Hergebruik van goud en zilver drukt de prijs enorm!

Alles begint met het maken van een afspraak. Dat kan in mijn atelier winkel in Gorssel maar ook in mijn atelier in Hengelo. De winkel in Gorssel is op zaterdag geopend 11:00 tot 17:00 uur. Verder kunt u mij en mijn werk vinden op allerlei kunst-events, galeries en Rijksmuseum Twenthe te Enschede.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Precious Works uit de rubriek ambachtelijke producten uit Hengelo is gevestigd aan de Molenweg 58 in Gorrsel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25006784.

Diensten en producten voor ambachtelijke producten

Trefwoorden die horen bij Precious Works zijn o.a. :