RenesanS in Haaksbergen

RenesanS - Praktijk voor Carrièrecoaching & Advies

Over RenesanS

RenesanS valt onder de rubriek coaching uit Hengelo.

Ben jij 45+ en heb jij tenminste 12 uur per week betaald werk, dan voldoe je in de meeste gevallen aan de criteria, waardoor je een gratis ontwikkeladvies kunt ontvangen t.w.v. 600 euro.

Het doel van het ontwikkeladvies is dat jij als 45 plusser wordt gestimuleerd om de regie over jouw loopbaan in eigen handen te nemen, zodat je beter voorbereid bent op de wijze waarop jij invulling geeft aan de rest van jouw carrière.

Het gaat erom dat je actief gaat nadenken over hoe je werkend jouw pensioenleeftijd kunt bereiken en uitval door ziekte of werkloosheid kunt voorkomen. Het ontwikkeladvies helpt hierbij doordat het jou inzicht geeft in het toekomstperspectief van jouw huidige werk, jouw competenties en jouw toekomstige loopbaanmogelijkheden.

Het resultaat van het ontwikkeladvies is een persoonlijk ontwikkelplan waarin je beschrijft welke acties je gaat ondernemen om jouw mogelijkheden te vergroten om aan het werk te blijven tot je pensioenleeftijd.

Het ontwikkeladvies is een subsidieregeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Deze subsidieregeling geldt voor alle beroepsgroepen, ongeacht functie en/of nivo en is óók van geldig voor ZP-ers. Vanuit mijn persoonlijke ambities en ervaring ben ik met name van waarde voor managers, directeuren, ondernemers en ambitieuze ZP-ers.

Ben jij dit en wil jij werk maken van jouw toekomst? Maak dan jouw interesse kenbaar via deze link, of stuur een berichtje. Ik vertel je dan graag of ik ook voor jou van waarde kan zijn.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

RenesanS uit de rubriek coaching uit Hengelo is gevestigd aan de Sterkerstraat 16 in Haaksbergen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57963035.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij RenesanS zijn o.a. :

Nieuws van RenesanS in Haaksbergen

Bestaat jouw baan straks nog wel?

Bestaat jouw baan straks nog wel?

Ben jij 45-plusser en heb je op dit moment een betaalde baan in loondienst of als Zelfstandig Professional voor tenminste 12 uur per week? Ontvang dan een gratis ontwikkeladvies t.w.v. 600 euro.

Gratis Ontwikkeladvies 45+

Gratis Ontwikkeladvies 45+

Heb jij behoefte aan een advies over de manier waarop je op een leuke manier jouw pensioen kunt halen?