Smaakti in Hengelo

SmaakTi: Ambachtelijke kwaliteit in een hedendaags jasje!

Over Smaakti

Smaakti valt onder de rubriek catering in Hengelo.

Zoekt u een cateringservice die een complete catering aan kan bieden? Dan bent u bij Smaakti aan het juiste adres. Bij Smaakti kunt u terecht voor ambachtelijke kwaliteit in een hedendaags jasje, lekker en puur eten!

De drijvende kracht achter Smaakti is Martijn Nijhof. Heeft u speciale wensen, een bijzondere locatie of een gek idee? Dan zal Martijn graag met u meedenken. Vanzelfsprekend zal er rekening worden gehouden met intolerantie, godsdienstige voorkeuren of allergieën.

U kunt bij Smaakti kiezen uit een divers menu. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden terug. Het uitgebreide menu kunt op de website terug vinden.

- Buffetten: Warm en koud buffet, festival buffet en het stamppot buffet.

- Barbecue: Hongerig (Voor echte mannen), compleet verzorgd en standaard.

- Lunch.

- Festival food: Ongedwongen en lekker eten.

- Private dinning: U kunt samen een diner samen stellen die uit meerdere gangen bestaat. Samen met u zal Martijn kijken naar alle mogelijkheden.

Heeft u een vraag aan SmaakTi? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Natuurlijk kunt u voor meer informatie ook de website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Smaakti uit de rubriek catering uit Hengelo is gevestigd aan de Haverweg 10 in Hengelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52650319.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Smaakti zijn o.a. :