Snuffelexpress in Neede OV

Snuffelexpress Es 14 7161GN Neede OV

Over Snuffelexpress

Snuffelexpress valt onder de rubriek dierenwinkel in Hengelo.

Een nieuwe kijk op het uitlaten van huisdieren en natuurlijk alles wat daar bij kan horen. Want of u nou een hond, kat cavia of goudvis heeft, allen hebben de beste verzorging en aandacht nodig van u als baasjes, maar soms is er helaas geen tijd genoeg om hier de verdiende aandacht aan te geven. Dat stukje tijdgebrek kunnen wij als uitlaatservice voor u wegnemen, zodat u met een gerust hart naar uw werk of andere aangelegenheden kunt, en dat u weet dat uw dier de beste verzorging en aandacht krijgt die het verdient.

Als u na het bekijken van onze website nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met ons. via telnr: 0612751494.

Wie zijn wij? Mijn naam is Tamara Steenbergen, ik woon samen met mijn partner in het midden van het centrum van Neede, en heb zelf 3 honden waaronder 2 teckels en een kruising chow chow. De reden dat ik een uitlaatservice ben begonnen is omdat ik zelf een enthousiaste hondenbezitter ben en altijd met ze bezig ben. En omdat ik graag buiten ben, heb ik dit ondernomen. Maar vooral omdat ik bij andere uitlaatservices heb gekeken hoe zij dit deden, en concludeerde dat het nog makkelijker en vooral veiliger kan, ik streef er dan ook naar om daaraan te voldoen. Uiteraard sta ik altijd open voor nieuwe ideeën, en tips.

Om mijzelf te onderscheiden van andere uitlaatservices heb ik ook een opleiding gevolgd bij de Martin Gaus Academie te Lelystad, en succesvol afgerond.

Deze opleiding bestond uit de volgende modules 1 Rassenkennis 2 Gedragsherkenning en Roedelgedrag 3 EHBO 4 Wet Recht en een veilige Hondenuitlaatservice in de praktijk

Snuffelexpress kenmerkt zich door, veilig vervoer van uw dier(en) van en naar de uitlaatplek, proffesionaliteit, betrouwbaarheid, kwaliteit, gezelligheid, en natuurlijk vrolijkheid, en is aangesloten bij branchevereniging HUS-Nederland.

Onze werkwijze

Intake gesprek Als u van mijn diensten gebruik wilt maken dan maak ik eerst een afspraak voor een intake gesprek. Het intake gesprek is belangrijk voor u en ook voor mijzelf. Allereerst voor u om kennis te maken, zodat u weet aan wie u uw hond mee gaat geven, ten tweede voor mij om een eerste indruk te krijgen van uw hond.

Er wordt een inschrijfformulier met allerlei vragen over uw hond ingevuld, en het zou enorm fijn zijn als u zoveel mogelijk over uw hond vertelt zodat ik een goede inschatting kan maken in welke groep uw hond het beste past. Verder werk ik uitsluitend met sleutelcontracten, dat is voor uw veiligheid en het mijne belangrijk.

Werkwijze Er vinden 3 wandelingen per dag plaats, tussen 10.00 en 15.00 uur. De wandelingen zijn minimaal 1 uur lang, tenzij bij extreme weersomstandigheden een uur te lang wordt, dan verkort ik de wandeltijd van 1 uur naar een half uur, afgezien van de conditie waarin uw hond zich op dat moment in verkeert. Uw hond zal op aangewezen tijden van huis worden opgehaald, in een veilige bus met gescheiden benches zodat uw hond een veilig plekje heeft voor de rit naar de uitlaatweide. Uw hond krijgt bij ophalen ook een speciale penning met halsband met daarop de gegevens van Snuffelexpress, zoals een mobiele telefoonnummer.

Dan rijd ik met de groep honden naar de uitlaatweide en kunnen de honden lekker loslopen, rennen en spelen totdat het uur er weer op zit, dan worden ze weer veilig thuis gebracht door mij.

De bus is voorzien van een elektrische dakventilator, die zorgt voor frisse lucht, daarnaast heb ik ook een uitgebreide EHBO kit aan boord en natuurlijk vers drinkwater, ook een brandblusser is aanwezig in de bus! De eerste keer dat uw hond mee gaat, zal hij/zij aangelijnd met de groep meelopen, als de hond zich dan verder goed gedraagt, zal hij/zij gewoon los worden gelaten om lekker te kunnen rennen Voor puppys (vanaf12 weken) en oudere honden (vanaf 10 jaar) worden er aparte groepen gevormd, omdat deze groepen een andere manier van uitlaten nodig hebben.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Snuffelexpress uit de rubriek dierenwinkel uit Hengelo is gevestigd aan de Es 14 in Neede OV. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12751494.

Diensten en producten voor dierenwinkel

Trefwoorden die horen bij Snuffelexpress zijn o.a. :