Stralend Hart coaching in Hengelo

CHRISTELIJKE COACHING | Stress coach, Burn-out coach, Life coach, Wandel coach, Kleur -en Stijlcoach

Over Stralend Hart coaching

Stralend Hart coaching valt onder de rubriek coaching in Hengelo.

Mevr. Henriette Mulder is het gezicht en de drijvende kracht achter Stralend Hart Coaching. Na jaren gewerkt te hebben in de verpleging in verschillende werkvelden. Heeft het mij twee keer een burn-out opgeleverd. Ik leerde om mijn energie beter te verdelen en beter voor mezelf te zorgen. Toch ontdekte ik dat het mijn niet goed lukte. Ik was onzeker, gestrest, deed ik vreselijk mijn best om het goed te doen en raakte daardoor volledig uitgeput. Wat toen een grote verandering heeft gebracht is de liefde van Jezus die mijn gebroken hart weer genas en mij vrijheid gaf. Ik ben Christus dankbaar dat ik nu weet wie ik ben. Ik ben aan het vlinderen en voel me geliefd en waardevol.

Ben je op zoek naar een coach met een christelijke visie? Omdat je niet goed weet hoe nu verder te leven, omdat je voor jezelf niet helder hebt wat je nu eigenlijk echt wil? Of omdat je een barst in je ziel hebt? Je energie benden pijl is en je niet goed weet hoe je het beste uit jezelf kunt halen? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Stralend Hart Coaching.

Het aanbod bij Stralend Hart Coaching:

- Persoonlijke coaching

- Kleuradvies

- Totalbalance

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Stralend Hart coaching uit de rubriek coaching uit Hengelo is gevestigd aan de Reigerweg 40 in Hengelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28987993.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Stralend Hart coaching zijn o.a. :