Stralende Sterren Kindercoaching in Hengelo

Stralende Sterren Kindercoaching: Davis counseling en kindercoaching.

Over Stralende Sterren Kindercoaching

Stralende Sterren Kindercoaching valt onder de rubriek coaching in Hengelo.

De drijvende kracht achter Stralende Sterren Kindercoaching is Sabine Wolsink. Sabine is lid van de Davis Dyslexia Association International. Alleen mensen die opgeleid en gecertificeerd zijn mogen op professionele basis werken met de Davis methode.

Is dyslexie of dyscalculie een handicap voor het leven? De Davis methode laat iets anders zien.

"Dyslexie heeft alles te maken met hoe iemand denkt en leert. Mensen met dyslexie of rekenproblemen verwerken informatie voornamelijk met hun rechter hersenhelft (beelddenken). Terwijl veel mensen vooral hun linker hersenhelft gebruiken (woorddenken). Op school leer je lezen en rekenen op een woorddenkersmanier, hierdoor treedt er voor een beelddenker vaak verwarring en frustratie op.

Tijdens de counseling krijg je technieken aangereikt om de verwarring weg te nemen en je leert om je beelddenkersaanleg in te zetten bij spelling, lezen, rekenen,...en zo komt er weer rust in het brein!".

Je kunt bij Sabine terecht voor een individuele begeleiding van een Davis Counseling. Deze methode is geschikt voor alle leeftijden (van 7-99 jaar)

Daarnaast begeleidt Sabine kinderen middels haar coachsessies op verschillende vlakken, denkend hierbij aan verminderd zelfvertrouwen, slecht slapen, hooggevoeligheid, niet lekker in het vel (oorzaak onbekend), etc

Naast coaching en counseling kun je hier ook terecht voor informatiebijeenkomsten of lezingen. Je kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heb je een vraag aan Stralende Sterren Kindercoaching? Schroom dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Stralende Sterren Kindercoaching uit de rubriek coaching uit Hengelo is gevestigd aan de Muiderslot 13 in Hengelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45320974.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Stralende Sterren Kindercoaching zijn o.a. :

Nieuws van Stralende Sterren Kindercoaching in Hengelo

Ouders, leerkrachten en geïnteresseerden

Ouders, leerkrachten en geïnteresseerden

Wil je je kind een stap vooruit helpen?