Afwikkelen van de Nalatenschap

Om u te helpen en ter ondersteuning bij de afhandeling van de nalatenschap.

 Afwikkelen van de Nalatenschap

Mijn dienstverlening reikt verder dan de uitvaart. Om u te helpen met het afwikkelen van de nalatenschap ben ik een samenwerking aangegaan met het NabestaandenLoket.

In de periode na een overlijden komt er veel op u af. Naast het gemis van uw dierbare, krijgt u ook te maken met het afhandelen van allerlei administratieve zaken rondom de nalatenschap. Hiervoor worden regelmatig onnodig kosten gemaakt.

Met nabestaandenLoket wordt u een overzichtelijk systeem geboden waarmee u gemakkelijk de abonnementen en accounts kunt beƫindigen, stopzetten of over laten nemen, zonder dat wachtwoorden, gebruikersnamen of klantnummers nodig zijn.

Dit geeft veel rust en overzicht in de toch al emotionele periode na het overlijden van uw dierbare.

U krijgt toegang tot een persoonlijk account, welke een overzicht geeft van alle acties die er na een overlijden genomen dienen te worden. Op basis van de situatie van de overledene en uw situatie als nabestaande wordt de online checklist automatisch aangepast. Zo ziet u alleen wat voor uw situatie relevant is. Denk hierbij aan verzekeringen, hypotheken, bankzaken, de krant, het telefoonabonnement en zo veel meer. Tevens komt er een check bij het testamenten register. NabestaandenLoket biedt een live chat functie zodat u direct al uw vragen kunt stellen.

Wilt u meer weten over deze service, neemt u dan gerust contact met mij op.

tel: 06-15215070 email: info@samenspraakuitvaartzorg.nl

Geplaatst op zondag 15 november 2020.

Over Samenspraak - Uitvaartzorg door Marion Bollongino

Dit bericht is geschreven door Samenspraak - Uitvaartzorg door Marion Bollongino. Het bedrijf valt onder uitvaartverzorging uit Hengelo. Trefwoorden van Samenspraak - Uitvaartzorg door Marion Bollongino uit Enschede : uitvaartzorg, uitvaartverzorging, uitvaartbegeleider, uitvaart op maat, passend afscheid, zorg voor afscheid, persoonlijk afscheid, begeleider uitvaart.

Lees meer over Samenspraak - Uitvaartzorg door Marion Bollongino.