Bestaat jouw baan straks nog wel?

Ben jij 45-plusser en heb je op dit moment een betaalde baan in loondienst of als Zelfstandig Professional voor tenminste 12 uur per week? Ontvang dan een gratis ontwikkeladvies t.w.v. 600 euro.

Bestaat jouw baan straks nog wel?

Je staat er misschien niet iedere dag bij stil, maar naar mate je ouder wordt, kunnen bepaalde zaken die vroeger vanzelfsprekend waren opeens een grote belasting zijn. Jouw stressbestendigheid neemt af en zonder dat je het in de gaten hebt, heb je steeds minder plezier in jouw werk. Mocht je nu nog denken dat het nog niet zo'n vaart zal lopen, heb jij je dan wel een afgevraagd of jouw baan überhaupt nog wel blijft bestaan tot jouw pensioen?

Het is verstandig om als werkende 45-plusser eens bij deze en andere vragen stil te staan. En nu is dat super eenvoudig, want als werkende 45-plusser kun je gebruik maken van een gratis ontwikkeladvies ter waarde van 600 euro. Het doel van het ontwikkeladvies is dat jij als 45 plusser wordt gestimuleerd om de regie over jouw loopbaan in eigen handen te nemen, zodat je beter voorbereid bent op de wijze waarop jij invulling geeft aan de rest van jouw carrière.

Het gaat erom dat je actief gaat nadenken over hoe je werkend jouw pensioenleeftijd kunt bereiken en uitval door ziekte of werkloosheid kunt voorkomen. Het ontwikkeladvies helpt hierbij doordat het jou inzicht geeft in het toekomstperspectief van jouw huidige werk, jouw competenties en jouw toekomstige loopbaanmogelijkheden.

Het resultaat van het ontwikkeladvies is een persoonlijk ontwikkelplan waarin je beschrijft welke acties je gaat ondernemen om jouw mogelijkheden te vergroten om aan het werk te blijven tot je pensioenleeftijd.

Het ontwikkeladvies is een subsidieregeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Deze subsidieregeling geldt voor alle beroepsgroepen, ongeacht functie en/of nivo en is óók van geldig voor ZP-ers.

Vanuit mijn persoonlijke ambities en ervaring ben ik met name van waarde voor managers, directeuren, ondernemers en ambitieuze ZP-ers. Ben jij dit en wil jij werk maken van jouw toekomst? Bezoek dan voor meer informatie mijn website www.renesans.nl of stuur een bericht naar rene.bussink@renesans.nl

Ik vertel je dan graag of ik ook voor jou van waarde kan zijn.

Geplaatst op woensdag 27 februari 2019.

Over RenesanS

Dit bericht is geschreven door RenesanS. Het bedrijf valt onder coaching uit Hengelo. Trefwoorden van RenesanS uit Haaksbergen : Ontwikkeladvies 45+, recruitment, loopbaanadvies, coach voor (startende) ondernemers, teamcoaching, mentalcoaching, lifecoaching,.

Lees meer over RenesanS.