Boekentip! The Science of Getting Rich

Boekentip! Echt…..dit is een mustread!

Boekentip! The Science of Getting Rich

Rijk zijn, leven in overvloed, groeien als mens, leven in vrijheid en het beste uit jezelf halen. In de basis is dat een universele wens van alle mensen!

Zeker, sommige zijn die universele wens vergeten en zijn gaan geloven dat bescheidenheid, nederigheid en minimalisme dienend zijn en dus een deugd zijn. Maar in de basis zijn wij gericht op groei en ontwikkeling, het is een natuurwet!

Kijk eens goed om je heen, kijk eens naar de natuur. Bomen worden ieder jaar groter, krijgen meer takken en bladeren. Struiken worden ieder jaar groter, krijgen steeds meer bloemen… Zo is het bedoeld, voor de natuur en voor ons. Leven en groeien in en naar overvloed. Delen en geven vanuit overvloed. Het is voor ons allemaal weggelegd, het is de “bedoeling” van ons leven.

Waar droom jij van? Hoe succesvol, overvloedig en rijk wil jij eigenlijk zijn? Mag je groots dromen van jezelf of vind. je dat lastig? Weet dat groots leven het grootste cadeau is wat je de mensheid kunt geven…..je dient niemand door je klein te houden… The Science of Getting Rich

Van alle studies die ik de afgelopen jaren gedaan heb, van alle boeken die ik gelezen heb staat “The Science of Getting Rich“ met vlag en wimpel boven aan. Het is een oud boek (1903), een echte klassieker, die tot ongeveer 2006 in een hele kleine kring bekend was. Totdat Rhonda Byrne het boek in handen kreeg. Zij raakte zo geïnspireerd door dit boek en vond dat de hele wereld dit “geheim” moest weten.. Een jaar later kwam haar film “The Secret” uit…een film waarmee zij miljoenen mensen mee wist te bereiken en te inspireren. Mocht je de film nog nooit gezien hebben, hij staat op Netflix en het is een echte aanrader. Mocht je het boek The Secret nog niet gelezen hebben? Dan is mijn tip om deze ook zeker te lezen!

In het boek The Science of Getting Rich neemt de schrijver Wallace Wattles je stap voor stap mee in deze science (wetenschap). Letterlijk “belooft” hij dat wanneer je zijn wetenschap volgt, rijkdom het automatische gevolg is. Sinds ik deze wetenschap volg is mijn leven geshift naar het volgende niveau. Er is een constante en enorm gevoel van dankbaarheid in mij dat mij vleugels geeft.

The daily practice of gratitude is one of the conduits by with your wealth will come to you.

Verliefd op je droom

Één van mijn grootste inzichten is dat je op zoek moet gaan naar jouw “burning desire”, word als het ware verliefd op jouw droom/visie. Zorg dat je jouw droom de hele dag voor je ziet en bij je draagt, blijf het eindpunt zien! Weet bij iedere actie die je doet op welke manier dit bijdraagt aan het realiseren van jouw droom, (be)leef je droom iedere dag alsof je deze al bereikt hebt. Twijfel nooit, maar dan ook nooit aan de haalbaarheid van jouw droom/visie. En leef in dankbaarheid…..dankbaarheid voor alles wat er nu al is en dankbaarheid voor alles wat je gaat ontvangen….

Zorg voor geïnspireerde acties, acties die voortkomen van uit jouw burning desire. Zorg dat je bij alles wat je doet, bedenkt, ontwikkelt, je jouw burning desire helder voor ogen hebt. Onderneem geïnspireerde acties, acties die voortkomen en tot je komen vanuit die energie, die afstemming.

Laat competitie los en leer creëren, geloof en weet dat er oneindige overvloed is voor iedereen. Door rijk te worden vanuit- en door creatie”ontneem” je niemand iets, je voegt iets toe….

Rijk zijn en worden (en dan niet alleen materieel rijk, maar een rijk leven leiden) is de mooiste bijdrage die jij kunt leveren aan deze wereld. Vanuit een rijk leven (liefde, dankbaarheid en financiële onafhankelijkheid) ben jij de grootste inspiratie- en hulpbron voor anderen.

The Science of Getting Rich is een absolute must read als je de keuze hebt gemaakt om succesvol te leven en ondernemen! Ik heb een mail voor je klaar staan met daarin het boek (in pdf en epub), een werkboek en een link naar een 19-delige videotraining. Al deze mega-transformerende informatie ontvang je gratis! Het orginele boek, de 19-delige training van Bob Proctor en het werkboek, allemaal gratis beschikbaar via internet…. Voor jou heb ik het verzameld op 1 plek. Je kunt dit via deze link ontvangen.

Geplaatst op maandag 16 juli 2018.

Over Energia!

Dit bericht is geschreven door Energia!. Het bedrijf valt onder adviesbureau uit Hengelo. Trefwoorden van Energia! uit Hengelo : advies, blog, magazine, mindset, inspiratie bron, in jezelf investeren, ondernemers, ondernemers helpen,.

Lees meer over Energia!.