carla-kadoonline.nl

Op deze pagina komen de kadootjes te staan die al reeds besteld zijn voor een opvang of rusthuis onder de naam van de opvang of het rusthuis.

carla-kadoonline.nl

Hoe werkt het: U kunt een kado kopen voor een dier uit een opvang/rusthuis of voedselbank voor de kerst (in Nederland of België) die op deze pagina staan. De verzendkosten betalen wij en wij zorgen dat het bezorgd wordt. U kunt bij kortingscode kerstkado invullen, dan betaalt u geen verzendkosten en krijgt u 15% korting (dit geldt alleen op de eigengemaakte stoffen artikelen). Heeft u er geen eigengemaakte artikelen bij zitten gebruik dan kortingscode kerstkado 1, dan betaald u geen verzendkosten. Van tijd tot tijd hebben we een extra dagactie met een extra korting, dus hou FB in de gaten. LET OP: bij opmerkingen graag doorgeven voor welke opvang het kado is en of u het anoniem wilt geven of dat uw naam bij het kado gezet mag worden. U hoeft verder geen afleveradres in te vullen, wij regelen het verzenden. Na betaling volgt uiteraard een vermelding op deze pagina bij de desbetreffende opvang. De kadootjes kunnen t/m de kerst besteld worden en zullen Januari (uiterlijk Februari, mocht er een artikel er niet op tijd zijn) aan alle opvangen/rusthuizen e.d. verzonden zijn Kleuren worden in assortie geleverd dus helaas niet op keus anders kan ik het nooit op tijd af krijgen. Staat er iets niet bij wat u graag zou willen doneren vraag er gerust naar, dan kijken we of dit mogelijk is. Mocht u echt geen idee hebben wat u de opvang wilt geven maar wel mee willen doen, dan kunt u ook een donatie doen, onder vermelding kerst kado voor (welke opvang het is). De desbetreffende opvangen kunnen dan voor dat bedrag zelf iets uitzoeken, het is wel de bedoeling dat de dieren een kadootje krijgen, dus wij keren geen geld uit.

Geplaatst op woensdag 14 november 2018.

Over carla-kadoonline.nl

Dit bericht is geschreven door carla-kadoonline.nl. Het bedrijf valt onder kado winkel uit Hengelo. Trefwoorden van carla-kadoonline.nl uit Hengelo : handgemaakte sieraden, webshop cadeauwinkel, kado, cadeauwinkel Hengelo, koffiemokken, tweedehands cadeauwinkel, sieraden winkel, geurolie, edelstenen, kerst artikelen.

Lees meer over carla-kadoonline.nl.