De leukste kerstdecoraties maak je zelf!

CreaPoint heeft heel veel leuke kerstaccessoires om zelf te maken.

De leukste kerstdecoraties maak je zelf!

Heb je er misschien wel eens aan gedacht om je kerstdecoratie zelf te maken? Dit kan heel makkelijk met de leuke producten die wij in het assortiment hebben:

Wij hebben leuke schalen, bakjes en/of mandjes om te gebruiken om de tafel net even feestelijker aan te kleden tijdens een gezellig ontbijt, brunch en/of lunch.

Niet de juiste kleur kerstballen? Koop de kerstballen bij ons en maak ze in de kleuren die jij wilt. Gebruik het leuke decopatch kerst designpapier en lak het af met hoogglans vernis of kies een kleur uit die jij gewoon mooi vind. Een groot voordeel is dat deze ballen in 3 verschillende maten verkrijgbaar zijn en van licht materiaal gemaakt is. Hierdoor kunnen ze niet kapotvallen. Handig bij grijpgrage kinderhandjes of huisdieren die de kerstboom ook van dichtbij willen bekijken :)

Daarnaast hebben wij ook hele leuke, rendiertjes, kerstmannetjes, kerststerren, sneeuwpopjes, kerstklokjes, hartjes etc. om in de boom te hangen of te gebruiken als decoratie. Ook grote mooie kerststerren om op te hangen voor het raam bijvoorbeeld. En ken je onze leuke sleetjes al om bijvoorbeeld op tafel te zetten met lekker chocolaatjes erin?

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor het hele kerstassortiment op onze website : https://creapoint.securearea.eu/thema-kerst#filter:5a4ebc340319a82ec0ac257f522ee112

Geplaatst op maandag 4 december 2017.

Over Creapoint

Dit bericht is geschreven door Creapoint. Het bedrijf valt onder webshop uit Hengelo. Trefwoorden van Creapoint uit Hengelo : hobbywinkel, webshop hobbyartikelen, creatieve workshops, sieraden maken, decopatch materialen, decopatch webshop, webwinkel decopatch, online hobbywinkel.

Lees meer over Creapoint.