Een ongewoon gesprek via Zoom. Online uitvaart informatie desk

Om u te helpen met uw vragen over de uitvaart en inzicht te geven in de mogelijkheden. Corona Proof

 Een ongewoon gesprek via Zoom. Online uitvaart informatie desk

Vorige jaar ben ik met groot enthousiasme gestart met een uitvaart-informatie-desk. Een keer per week was ik aanwezig bij het Stroinkshuis te Enschede om u te helpen met vragen over een uitvaart en met u mee te kijken naar lopende uitvaartpolissen.

Helaas is het vanwege de Corona-crisis op dit moment niet mogelijk de uitvaart-informatie-desk, in deze vorm bij het Stroinkshuis voort te zetten.

Om u van deinst te blijven zijn heb ik een nieuwe vorm gezocht en gevonden.

De gesprekken kunnen nu ook online via Zoom plaatsvinden. Gemakkelijk vanaf uw eigen keukentafel. Mochten er bij u of uw huisgenoten geen corona gerelateerde klachten zijn, dan kom ik persoonlijk bij u langs om zo op veilige afstand met elkaar te spreken. Om u uitleg te geven over de mogelijkheden en inzicht te geven in de te verwachte kosten. Mocht u hiervan gebruik willen maken, u kunt zich aanmelden door een email te sturen naar info@samenspraaktuitvaartzorg.nl onder vermelding van "online-uitvaartinformatie spreekuur.Ik neem dan binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te plannen. Vergeet u niet uw telefoon nummer te vermelden. U kunt natuurlijk ook direct telefonisch contact met mij opnemen op nummer: 06-15215070

Geplaatst op dinsdag 17 november 2020.

Over Samenspraak - Uitvaartzorg door Marion Bollongino

Dit bericht is geschreven door Samenspraak - Uitvaartzorg door Marion Bollongino. Het bedrijf valt onder uitvaartverzorging uit Hengelo. Trefwoorden van Samenspraak - Uitvaartzorg door Marion Bollongino uit Enschede : uitvaartzorg, uitvaartverzorging, uitvaartbegeleider, uitvaart op maat, passend afscheid, zorg voor afscheid, persoonlijk afscheid, begeleider uitvaart.

Lees meer over Samenspraak - Uitvaartzorg door Marion Bollongino.