Is uw tuin al klaar voor de winter?

Heeft u hulp nodig bij het winterklaar maken van uw tuin? Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een tuinadvies.

Is uw tuin al klaar voor de winter?

Voordat we de winter ingaan is het belangrijk om bepaalde bomen en planten terug te snoeien, zodat deze in het voorjaar weer mooi uit kunnen lopen. Ook het gazon kan aan het einde van het jaar wel wat aandacht gebruiken. Zo kun je het beste het gazon bladvrij houden en nog een goede mestbeurt geven.

Houdt u er zelf van om te tuinieren, dan raden wij u aan de tuin deze maand winterklaar te maken. Het is in oktober namelijk vaak nog goed weer en de grond is nog niet te hard om mee te werken.

Heeft u hulp nodig bij het winterklaar maken van uw tuin? Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een tuinadvies. Op verzoek pakken we ook planten in die niet tegen de vorst kunnen. Verder maken we de tuin weer netjes en schoon en ruimen we al het blad op dat tijdens de herfst gevallen is.

Geplaatst op zondag 14 oktober 2018.

Over Lucassen Hoveniers

Dit bericht is geschreven door Lucassen Hoveniers. Het bedrijf valt onder hovenier uit Hengelo. Trefwoorden van Lucassen Hoveniers uit Almelo : hovenier, tuin, tuinarchitect, tuinontwerp, tuinaanleg, vijveraanleg, tuinonderhoud, seizoensonderhoud, bestrating,.

Lees meer over Lucassen Hoveniers.