Online uitvaart informatie desk Een ongewoon gesprek via Zoom.

Om u te helpen met uw vragen over de uitvaart en inzicht te geven in de mogelijkheden. Corona Proof

Online uitvaart informatie desk Een ongewoon gesprek via Zoom.

Vorige jaar ben ik met groot enthousiasme gestart met een uitvaart-informatie-desk. Een keer per week was ik aanwezig bij het Stroinkshuis te Enschede om u te helpen met vragen over een uitvaart en met u mee te kijken naar lopende uitvaartpolissen.

Helaas is het vanwege de Corona-crisis op dit moment niet mogelijk de uitvaart-informatie-desk, in deze vorm bij het Stroinkshuis voort te zetten.

Echter heb ik inmiddels een nieuwe vorm gevonden.

De gesprekken kunnen nu ook online via Zoom plaatsvinden. Gemakkelijk vanaf uw eigen keukentafel. Mochten er bij u of uw huisgenoten geen corona gerelateerde klachten zijn, dan kom ik persoonlijk bij u langs om zo op veilige afstand met elkaar te spreken. Om u uitleg te geven over de mogelijkheden en inzicht te geven in de te verwachte kosten. Mocht u hiervan gebruik willen maken, u kunt zich aanmelden door een email te sturen naar info@samenspraaktuitvaartzorg.nl onder vermelding Het is ook mogelijk telefonisch contact met mij op te nemen op tel nr: 06-15215070

Geplaatst op dinsdag 17 november 2020.

Over Samenspraak - Uitvaartzorg door Marion Bollongino

Dit bericht is geschreven door Samenspraak - Uitvaartzorg door Marion Bollongino. Het bedrijf valt onder uitvaartverzorging uit Hengelo. Trefwoorden van Samenspraak - Uitvaartzorg door Marion Bollongino uit Enschede : uitvaartzorg, uitvaartverzorging, uitvaartbegeleider, uitvaart op maat, passend afscheid, zorg voor afscheid, persoonlijk afscheid, begeleider uitvaart.

Lees meer over Samenspraak - Uitvaartzorg door Marion Bollongino.