Ouders, leerkrachten en geïnteresseerden

Wil je je kind een stap vooruit helpen?

Ouders, leerkrachten en geïnteresseerden

Elke ouder zou toch graag op een ontspannen manier zijn kind naar school zien gaan, toch? Maar wat als het leren moeizaam gaat of het kind niet direct aanwijsbaar gedrag vertoont en het plezier verdwijnt en frustraties op school of thuis eruit komen. Op deze avond zul je nieuwe inzichten krijgen voor leer- of gedragsproblemen van je kind. Daarnaast ontvang je praktische tips, die direct toe te passen zijn.

Want het kan anders.. Kinderen krijgen in relatief korte tijd, het nodige inzicht en zelfvertrouwen. Zij weten hoe ze om moeten gaan met hun specifieke denkstijl en zij kunnen de verwarring, die ontstaat tijdens het leerproces, opheffen. En dit geldt ook voor kinderen, die niet het ‘het maximale’ uit zichzelf halen.

Direct toe te passen Met deze technieken kan gezorgd worden dat ieder kind zijn eigen specifieke leer- en denkstijl optimaal leert benutten. Met als resultaat dat veel leerproblemen voorkomen kunnen worden. Je talent op een plezierige en praktische manier leren te gebruiken!

Ik ben sinds 2000 werkzaam in het onderwijs, waarvan de laatste jaren met mijn praktijk Stralende Sterren voornamelijk met kinderen die op verschillende fronten ‘vastlopen’ op school of in het dagelijks leven.

“Het is geweldig om te zien dat de kinderen het zo mooi oppakken. En het prachtige is, ze gebruiken de technieken ook buiten school. Zij weten dat het klopt, je hoeft het ze alleen maar aan te reiken.”

Ik vertel over mijn werkervaringen als Davis Counselor en Coach en een over een andere kijk op leerstijlen en mijn blik op ongewenst gedrag. Want achter elk gedrag van een kind zit een positieve intentie en dat maakt je toch nieuwsgierig?

Wil je meepraten of inspiratie delen met mij. Kom dan naar deze lezing en verander je perspectief.

Ps: Ook leerkrachten zijn welkom, dus ouders mogen de uitnodiging doorsturen.

Enschede: maart/april (datum volgt)

Tubbergen: donderdag 19 maart

Borne : donderdag 9 april

Denekamp: dinsdag 14 april

Hoe laat?;

Hengelo: 20.30 - 22.00 uur

Almelo : 19.30 - 21.00 uur

Tubbergen: 19.45 - 21.00 uur

Borne: 19.45 - 21.30 uur

Denekamp: 19.45 - 21.00 uur

Plaats;

Bibliotheek Hengelo (centrum)

Bibliotheek Almelo (Het Baken)

Bibliotheek Tubbergen (Raadhuisplein 4)

Kulturhus Borne (Kleine Theaterzaal)

Bibliotheek Denekamp (Oranjestraat 21 of Kulturhus)

Geplaatst op dinsdag 25 februari 2020.

Over Stralende Sterren Kindercoaching

Dit bericht is geschreven door Stralende Sterren Kindercoaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Hengelo. Trefwoorden van Stralende Sterren Kindercoaching uit Hengelo : dyslexie, lees- of rekenproblemen, AD(H)D begeleiding,Davis counseling, Davis methode, kindercoaching, kindercoach, pubercoach, beelddenkers, leerproblemen, bijeenkomst dyslexie, workshop hooggevoeligheid, adhd counseling, reken counseling, dyslexie counseling, davis methode, kindercoach Twente, kindercoach Hengelo,.

Lees meer over Stralende Sterren Kindercoaching.