Verwen uzelf en uw klanten met een verzorgd uiterlijk.

Hairshoponline bied goede kwalitatieve producten aan voor een zeer betaalbare prijs.

Een verzorgd uiterlijk is natuurlijk altijd belangrijk maar nu de feestdagen er weer aan komen helemaal. Hoe fijn is het om er helemaal op en top uit te zien en dat ook nog eens voor een betaalbaar bedrag. Hairshoponline bied goede kwalitatieve producten aan voor een zeer betaalbare prijs.

Bij Hairshoponline kun je voor vele producten en opleidingen terecht.

Wil je je salon uitbreiden volg dan nog even snel een leuke en betaalbare workshop of opleiding bij ons om je klanten zoveel mogelijk te kunnen aanbieden. Wij bieden de volgende opleidingen en of workshops aan: gellak behandeling, wimperextensions, lash lifting, gel- en acrylnagels.

Onze opleiding acryl-gelnagels mag ook in delen betaald worden.

Onze workshops zijn altijd zeer uitgebreid en ook erg gezellig. Wij sluiten deze dag altijd af met een certificaat.

Wij hebben een goed bereikbare winkel met veel parkeergelegenheid, GRATIS.

In onze winkel kun je alles voor je handen en voeten aanschaffen, voor je haren, zoals hairextensions en verzorgingsproducten. Maar wij hebben ook hele leuke sieraden, zoals prachtige ontworpen en hand made oorbellen.

Als je je producten online aanschaft kun je ook kiezen om je producten lekker achteraf te betalen.

Ben je zelf zo druk dan kan je ook lekker bij Hairshoponline in de stoel plaatsnemen voor één van onze behandelingen. Waaronder, een mooie haarverlenging, een set gelnagels of alleen gellak op je natuurlijke nagel. Of een mooie set wimperextensions of een mooie open oogopslag door middel van lash lifting. Er zijn tal van mogelijkheden bij Hairshoponline.

Voor meer informatie of even lekker shoppen check dan onze webshop www.hairshoponline.nl of kom gezellig langs in ons winkelpand aan de Meijersweg 3 in Hengelo.

Over Hairshoponline.nl

Dit bericht is geschreven door Hairshoponline.nl. Het bedrijf valt onder webshop uit Hengelo. Trefwoorden van Hairshoponline.nl uit Hengelo : haarverlengingen, haar verzorging, opleiding nagelstyliste, Opleiding Wimperstyliste, Opleiding Lash Lifting, Opleiding nagelstyliste allround, webshop beauty benodigdheden, webshop schoonheidsproducten.

Lees meer over Hairshoponline.nl.